Receptie medewerker

Receptie medewerker

Wil jij het gezicht zijn van Beachhouse Hotel in Zandvoort aan Zee? In deze rol ben jij hét aanspreekpunt voor onze gasten. Als receptie medewerker bij Beachhouse Hotel ben je een belangrijke factor voor onze klanttevredenheid!Dagelijks zit je zelfstandig achter de receptie en verzorg jij het in- en uitchecken van onze gasten. Je begroet gasten en beantwoordt diverse vragen, zowel telefonisch als aan de balie.

Wat ga je doen?
 • Gasten in- en uitchecken
 • Vragen beantwoorden en informatie verstrekken aan gasten
 • Customer service via mail en de telefoon
 • Licht administratief werk zoals het opstellen van facturen
 • Reserveringen en annuleringen verwerken
 • Je controleert de housekeeping
 • Je coördineert het ontbijt en geeft leiding aan de ontbijtmedewerker
Naar wie zijn wij op zoek?

De ideale kandidaat is klantgericht, sociaal en representatief. Je krijgt energie van contact met mensen en vindt het leuk om de gast in het Engels of zelfs Duits te woord te staan. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en denkt in oplossingen. Daarnaast ben jij flexibel als het gaat om werktijden, de diensten zijn van 07:00 tot 15:00 uur of van 15:00 uur tot 23:00 uur, van maandag tot en met zondag.

 

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord én geschrift
 • Minimaal 1 jaar ervaring als receptionist(e)
 • Bereidheid om wisseldiensten te draaien (geen nachtdiensten)
 • Minimaal 16 uur per week beschikbaar
Wat kun je verwachten van ons?

Bij Beachhouse Hotel kom je te werken in een klein maar hecht team, op een unieke locatie. Geen dag is bij de Beachhousehotel hetzelfde, dit komt omdat er veel verschillende toeristen ons hotel bezoeken. Omdat je in een klein team werkt is er veel ruimte voor eigen initiatief om onze gast de beste service te verlenen. Vooraf word je ingeroosterd zodat je weet waar je aan toe bent.

 • Een goed salaris
 • Uitdaging en groeimogelijkheden
 • Contract van 7 maanden met intentie tot vast contract
 • Minimaal 16 uur per week
 • Collectieve ziektekostenregeling, pensioenregeling en bedrijfsfitnessregeling
Over Beachhouse Hotel

Beachhouse Hotel is een boetiekhotel in Zandvoort aan Zee. Het is het enige hotel dat direct aan het strand is gelegen. Het Beachhouse Hotel heeft 30 luxe kamers waarvan de meesten met uitzicht op zee. Het Beachhouse Hotel biedt gasten dé ultieme vakantie aan het strand. Op het terras kun je genieten van een prachtig uitzicht op zee.

Ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan vandaag nog jouw cv en motivatie naar: hr@cobraspen.nl t.a.v. Viviën Dessaur.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Share