Vacature gastvrouw / ontbijtdienstmedewerker (oproepkracht)

Vacature gastvrouw ontbijtdienstmedewerker
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wil jij werken in een hotel direct aan het strand? Weet jij hoe de ideale gastbeleving er uitziet, ben jij klantgericht en altijd vrolijk? Ben jij representatief en per direct flexibel inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als gastvrouw / ontbijtdienstmedewerker verzorg je dagelijks het ontbijt voor de gasten van Beachhouse Hotel. Je werkt in wisseldiensten van maandag tot en met zondag, van 08:30 en 11:3o uur. Je komt te werken in een klein maar hecht team, op een unieke locatie.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Je bent hét aanspreekpunt voor de gasten en gaat oplossingsgericht om met vragen en wensen van gasten.
  • Je zet het ontbijtbuffet klaar en zorgt dat de gasten hierin goed worden verzorgd.
  • Je zorgt dat het ontbijtbuffet altijd goed gevuld is.
  • Je zorgt ervoor dat het ontbijtbuffet na afloop opgeruimd wordt en de ontbijtruimte na de ontbijtdienst weer netjes is.
 Profiel
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een gastvrije instelling.
  • Je bent representatief, sociaal en stressbestendig.
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal. Kennis van Duits is een pré.
Ben jij de collega die wij zoeken?

Stuur vandaag nog jouw motivatie, Curriculum Vitae en pasfoto naar hr@cobraspen.nl t.a.v. Mevrouw V. Dessaur (HR Manager).

Beachhouse Hotel

Beachhouse Hotel is een boetiekhotel in Zandvoort aan Zee. Het is het enige hotel dat direct aan het strand is gelegen. Het Beachhouse Hotel heeft 26 luxe kamers waarvan de meeste met uitzicht op zee. Het Beachhouse Hotel biedt gasten dé ultieme vakantie aan het strand. Op het terras kun je genieten van een prachtig uitzicht op zee.

Het Beachhouse hotel is zeer gunstig gelegen. Na een korte wandeling langs de boulevard sta je midden in het centrum van Zandvoort. Het bus- en treinstation zijn dichtbij en op een steenworp afstand vind je het racecircuit van Zandvoort. Amsterdam en Haarlem zijn makkelijk en snel te bereiken vanaf deze unieke locatie.

Share